Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koulut ja oppilaitokset

Liljan Lankakauppa haluaa kaikin tavoin edistää lasten ja nuorten käsityötaitoja ja käsillä tekemisestä saatavaa hyvinvointia ja iloa.

Käytössämme on kouluille ja oppilaitoksille alennukseen oikeuttava kampanjakoodi.

Kampanjakoodin saat ottamalla yhteyttä info(at)liljanlankakauppa.fi, numeroon 040-9111066 (Pauliina) tai www.liljanlankakauppa.fi sivuston Ota yhteyttä -sivun kautta.

Ja muista, että ei haittaa vaikka tilaisitte yhden kerän jokaista väriä tai säkillisen yhtä. Mitä tahansa lapsen tai nuoren inspiraation herättäminen vaatii. Myös neulomistarvikkeet ovat edullisia. Esim. virkkuukoukut 1,40 eur ja sukkapuikot 2,35 eur.

Voit hyvin näyttää oppilaille värikartan ja kysyä mistä väreistä he haluaisivat neuloa tai virkata. Myös oppilaskohtainen yhteistilaus on mahdollista.
Yritämme välttää sitä, että koulun kaapista löytyy vain sitä yhtä "ehtakeltaisen vihreää" väriä, josta jo oppilaan vanhemmat ovat aikanaan patalappua virkanneet. :)

Tässä vielä ihanasta Paris -langasta neulottuja ja virkattuja pesulappuja, patalappuja ja pyyheliinoja inspiraatiota luomaan.
Nämä kaikki ohjeet ovat löydettävissä suomenkielisinä osoitteesta www.garnstudio.com ja vielä ilmaiseksi. Voimme myös halutessanne tulostaa joitakin ohjeita ja lähettää ne tilauksenne mukana.

Ota rohkeasti yhteyttä!