Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koulut ja oppilaitokset

Liljan Lankakauppa haluaa kaikin tavoin edistää lasten ja nuorten käsityötaitoja ja käsillä tekemisestä saatavaa hyvinvointia ja iloa.

Käytössämme on kouluille ja oppilaitoksille alennukseen oikeuttava kampanjakoodi.

Kampanjakoodin saat ottamalla yhteyttä info(at)liljanlankakauppa.fi, numeroon 040-9111066 (Pauliina) tai www.liljanlankakauppa.fi sivuston Ota yhteyttä -sivun kautta.

Ja muista, että ei haittaa vaikka tilaisitte yhden kerän jokaista väriä tai säkillisen yhtä. Mitä tahansa lapsen tai nuoren inspiraation herättäminen vaatii. Myös neulomistarvikkeet ovat edullisia. Esim. virkkuukoukut 1,40 eur ja sukkapuikot 2,35 eur.

Voit hyvin näyttää oppilaille värikartan ja kysyä mistä väreistä he haluaisivat neuloa tai virkata. Myös oppilaskohtainen yhteistilaus on mahdollista.
Yritämme välttää sitä, että koulun kaapista löytyy vain sitä yhtä "ehtakeltaisen vihreää" väriä, josta jo oppilaan vanhemmat ovat aikanaan patalappua virkanneet. :)

Tässä vielä ihanasta Paris -langasta neulottuja ja virkattuja pesulappuja, patalappuja ja pyyheliinoja inspiraatiota luomaan.
Nämä kaikki ohjeet ovat löydettävissä suomenkielisinä osoitteesta www.garnstudio.com ja vielä ilmaiseksi. Voimme myös halutessanne tulostaa joitakin ohjeita ja lähettää ne tilauksenne mukana.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Asiakaspalaute:

Hei!
Minusta on erinomaisen hienoa, että Te, arvoisa Liljan Lankakauppa, viette käsityötaitoja nuorille kouluihin ja oppilaitoksiin. Se on erittäin kiitettävää ja kunnioitettavaa. On myös erittäin tärkeää, että lapsia autetaan kehittämään ja ylläpitämään näitä arvokkaita käsityötaitoja.
Mukavaa, että koulut ja oppilaitokset voivat tilata lapsillemme erilaisia käsityötarvikkeita ja opettaa, harjoittaa ja kasvattaa heidän kädentaitojaan, joista on varmasti hyvin paljon hyötyä heille aikuiselämässä. Niistä on iloa läpi elämän! : )

KAUNIS KIITOS MEIDÄN KAIKKIEN PUOLESTA!

Iloista ja värikästä syksyä jokaiselle käsityön ystävälle!

Pauliinan vastaus:

Voi kiitos ihanasta palautteestasi.
Se on tosiaan minulle kauppiaana erittäin tärkeää, että mahdollisimman moni nuori löytäisi itselle kanavan käsillä tekemisen iloon. Sen avulla selviää monista arkeen ja aikuisuuteen kasvamisen haasteista.
Ihanaa myös, että kaikki siellä kouluissa jaksavat harjoittaa tätä tärkeää ammattia lasten ja nuorten parissa.
Ja huumori-ihmisenä sanon kiitos kaikkien lasten puolesta ja anteeksi niiden monien vanhempien puolesta, jotka tahattomasti tai tahallisesti vaikeuttavat työtänne.
Upeaa syyskuuta ja tsemppiä kaikille lukuvuoden alkuun!

Ystterv Pauliina