Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

DROPS Loves You # 6

Uusi DROPS Loves You versio, joka on kierrätettyä puuvillaa.

DROPS Loves You # 6 on valmistettu 100% kierrätetystä puuvillasta, joka antaa langalle luonnollisen ja rustiikkisen ilmeen. Langan kanssa on helppo työskennellä ja se sopii varsin hyvin toppeihin, hameisiin ja jakkuihin. Kokeile lankaa DROPS Safran-langalle suunniteltuihin neuleisiin, saadaksesi neuleesta rustiikkisemman! Kuten muutkin puuvillalankamme, tämä lanka sopii todella hyvin sisutusneuleisiin kuten liinoihin, peittoihin ja paljon muuhun!
DROPS Loves You # 6 kuuluu Lankaryhmään A, se on hyvin pehmeä ja löytyy useassa hauskassa ja pirteässä värissä. Olemme iloisia, että saat kokeilla sitä.


DROPS Loves You on yhteisnimi erilaisille jännittäville langoillemme, jotka eivät kuulu vakiovalikoimaan, vaan ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Langat vaihtelevat koostumuksiltaan, kehräyksiltään ja pituuksiltaan, mutta yhteistä kaikille on, että ne ovat korkeinta laatua, ne on kehrätty parhaimmissa kehräämöissämme ja niiden hinnat ovat todella edulliset - normaalisti 50% markkinoiden muita samankaltaisia lankoja halvemmat!

Tuotteita yhteensä 18 kpl