Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pyöröpuikot

DROPS Pyöröpuikot

DROPS Basic -pyöröpuikot ovat saatavilla pituuksissa 40, 60 ja 80 cm. Puikkojen kärjet ovat hienot ja mukavan tuntuiset , puikkojen ja kaapelin rajakohta on tasainen. Kaapeli on tukeva ja joustava, jonka ansiosta puikot ovat pehmeitä ja niillä on mukava neuloa.

Kokojen 2,0-5,0 mm puikot on valmistettu alumiinista ja ne ovat nikkelittömiä, eli ne sopivat erityisesti nikkeliallergikoille. Alumiini on vahva ja kevyt materiaali, eli puikoilla on mukava ja helppo neuloa.

Kokojen 5,50-10 mm puikot on valmistettu kaikkein hienoimmasta ja mukavan tuntuisesta koivupuusta. Koivu on bambua vahvempi materiaali, jolloin kärkiä on voitu tehdä hienoimmiksi ja terävimmiksi. Tämän ansiosta silmukoita on neulottaessa helpompi ottaa puikolle.

Alumiinista ja koivusta valmistetut puikot ovat korkealaatuisia; ne ovat kiiltäviä ja sileitä ja silmukat liukuvat helposti puikoilla. Riippumatta siitä, neulotko alumiini- vai koivupuikoilla, ne ovat melkein äänettömiä, ne lämmittävät käsiä mukavasti ja voit väsymättä neuloa tuntikausia.

DROPS Pro Classic -pyöröpuikot - Näillä hyvin suosituilla sileillä pyöröpuikoilla on terävät kärjet ja sileät kaapelin ja puikon väliset rajakohdat ja niillä on mukava neuloa. Silmukat liukuvat mukavasti puikoilla, joten neulomisesta tulee ihana kokemus!
DROPS Pro Classic -pyöröpuikkoja on saatavilla seuraavissa pituuksissa: 40 - 60 - 80 cm koossa 2,0 mm - 10 mm.

Tuotteita yhteensä 5 kpl

DROPS Basic Puu pyöröpuikot

cat01-02-2.jpg&width=400&height=500
Hinta: 3.75 € - 6.90 €