Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DROPS Eskimo Mix 50 g (83 malva)

Hinta:2.40 €

DROPS Eskimo

Mainio lanka huovutukseen!

Sisältö: 100% Villaa
Lankaryhmä: E (9 - 11 silmukkaa) / 14 ply / bulky 
Paino/juoksevuus: 50 g = n. 50 m
Puikot: 8 mm
Neuletiheys: 10 x 10 cm = 11 s x 15 krs
Käsinpesu, max 30 C / Tasokuivaus / Voidaan huovuttaa

Etsi ohjeita DROPS Eskimo

DROPS Eskimo on pehmeä ja paksu, helposti neulottava 1-säikeinen lanka, joka on 100% villaa. Langasta saa aikaan lämpimiä ja mukavia neuleita. Lanka sopii myös huovutukseen. 

Lanka on käsittelemätön, eli sitä ei ole altistettu kemialliselle käsittelylle ennen värjäystä. Tämän ansiosta kuidun parhaimmat ominaisuudet pääsevät esille ja lanka saa paremman muodon ja rakenteen.

DROPS Eskimo on hyvin suosittu talvilanka, joka löytyy 5 eri värisävytyyppinä: Yksivärisenä, valikoima yksivärisiä sävyjä, monivärisenä, eli langan eri värit on karstattu yhteen ennen kehräystä, jolloin langasta tulee kirjava, printtiväreinä, jolloin lanka on valmistettu eri väreistä, joissa raidoitus on tasainen, tweedinä, jolloin lankaan on lisätty tweediä ja langassa esiintyy satunnaisia värejä ja rakenteita, tällöin langan paksuus vaihtelee hieman ja degradéväreinä, jossa sävyt vaihtuvat tasaisesti. Kun vaihdat uuteen degradékerään, kannattaa etsia langasta värisävy, jolla edellinen kerä loppui. Tällä tavoin saat kauniin lopputuloksen, jossa värisävyt vaihtuvat tasaisesti.

Made in EU
Oeko-Tex® certificate 25.3.0099

Tehdastilaustuote - Toimitusaika on noin 14 vrk. Tuote tilataan tehtaalta.